NEED HELP FOR ORDER? For any enquiry/help: Click HERE to Whatsapp

Tip Berguna Bagi Wanita Menunaikan Umrah Kali Pertama

Hari ni sy nak kongsi tips yang mungkin berguna bagi bakal2 tetamu Allah yg akan menunaikan umrah buat kali pertama.Ya la tak pernah pergi kan jadi perlu lah banyak membaca.

.

Antara benda yang wajib ade sebelom menunaikan umrah adalah stokin sebab ramai antara kita mesti terlupa benda yang paling penting nie.

.

.

BELI UTK MAK.jpg

Dalam keadaan bersesak-sesak di Baitullah dan ketika melambai, stokin antilicin ini memang sangat sesuai untuk bertawaf, tak risau takut terjatuh!
.

JATUH MASA SAIE.jpg

Stokin antilicin nie la yang paling best boleh beribadah dengan yakin =) . Mudah untuk beribadah.


MAK KATA BOLEH BAWAK SEMBAHYANG.jpg


stokin pun tebal boleh buat solat =)


Nak hadiahkan untuk mak yang bakal menunaikan umrah pun boleh =)  Boleh tambah pahala =) hehe

BELI UTK MAK.jpg


STOKIN PILIHAN WANITA SEJAK BALIK UMRAH 3 BULAN LEPAS”
.
.
Ramai yang bertukar pakai stokin sejak balik dari umrah.
Moga istiqamah hingga ke hujung hayat.
.
Stokin Comel panjang dan selesa dipakai untuk semua size kaki.
.
Sebab stokin kami free size. Tak meregang dan tak rimas.
.
Jom beristiqamah dengan Stokin Comel!
.
Klik link wasap ni:
https://kliksini.my/StokinUmrah3
https://kliksini.my/StokinUmrah3
https://kliksini.my/StokinUmrah3 



Older post Newer post