NEED HELP FOR ORDER? For any enquiry/help: Click HERE to Whatsapp

STOKIN UNTUK KEGUNAAN UMRAH, HARIAN, PANTANG & KERJA

Tesimoni Stokin Comel-comel . macam-macam warna dan design comfirm rambang mata.

PANJANG DAN SELESA.png

Tahu tak ibu hamil & lepas bersalin perlukan kaki yg kuat dan sihat untuk hidup lebih selesa? 😊
.
Ramai yang berpotensi mengalami kelemahan di bahagian kaki atas banyak faktor.
.
Sebab tu penting untuk ibu berpantang pakai stokin nie. Banyak reaksi positif daripada para ibu yang dah cuba produk ni. Senang pakai untukappointmentt dengan doktor juga ;)
.
.
Jom cuba stokin comel hari nie, insha allah ibu dapat berpantang dgn ceria, paling penting kaki tak sakit dah.

.

.

TESTIMONI MODEL STOKIN_34 (1).jpg

kalau yang baru na berhijrah dan berubah tu tapi risau dengan mulut orang sekeliling , jom pakai stokin ni . mesti orang ta cakap apa sebab comel dia pun nak jugak . hehe .

TEBAL TUTUP AURAT.jpg


Stokin ini antara stokin pilihan ramai yang makin popular sekarang .
~ Sesuai dipakai pelbgai lapisan umur
~ Selesa dan COMEL
~ Sesuai untuk ibu yang dalam pantang
~ Sesuai dijadikan hadiah / hantaran
~ Dikenali dengan nama Stokin Kepit/Sepit , Stokin Comel , Stokin Colourful, Candy Socks dan banyak lagi

.

.

Bukan tu je tau, untuk umrah pun boleh . Stokin Comel pun ade stokin antilicin tau, biasanya ada getah dibahagian tapak, untuk lebih grip bila berjalan atas mozek yang licin.
.
Boleh share dengan jemaah lain tapi jangan lupa bawak banyak spare senang tak berebut nanty. ;) 

JATUH MASA SAIE.jpg

Harga ? mestilah murah . jangan risau . boleh buat belian secara runcit atau borong juga :) 


Selain daripada stokin kami turut menjual pelbagai jenis handsock .


KAIN SEJUK.jpg


Apa tunggu lagi, jom order sekarang =)



nak pantas klik https://kliksini.my/StokinMuslimah3

nak pantas klik https://kliksini.my/StokinMuslimah3


nak pantas klik https://kliksini.my/StokinMuslimah3



Older post Newer post