NEED HELP FOR ORDER? For any enquiry/help: Click HERE to Whatsapp

Serius! Dulu saya pun tak pakai stokin masa berpantang. Tapi ......

"Memang tak pakai stokin masa awal pantang. Mak bidan balik je terus buka stokin.
.
Bile dah 2 miggu macam tu, badan dah start sakit2..
.
Sakit kaki smpai ke tulang. Terpaksa urut2 bagi hilang sakit tu... 

1-2.png.
Banyak tips yang ada untuk mengurangkan sakit-sakit badan macam ni.
.
Cara yang paling mudah adalah dengan kita pakai stokin especially stokin comel. Jadi kami nak share sikit, apa kelebihan pakai stokin masa mengandung.
.
7 Kelebihan Pakai Stokin Semasa Mengandung
.
1. Mencegah pengembangan kulit kaki
.
Bila kita mengandung, biasanya masalah kaki kembang memang tak boleh nak elak. Tetiba, kasut-kasut biasa dah tak boleh nak pakai dah. Jadi, stokin boleh bantu untuk mengurangkan masalah ni dengan menekan otot kita secara berterusan.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel.

TAK NIPIS X TEBAL.jpg
2.. Membantu pengedaran darah
.
Semasa kita mengandung, badan akan menggunakan banyak darah untuk dihantar kepada bayi. Jadi ni menyebabkan kaki kita mudah rasa kebas. Tambah lagi, darah kita makin pekat kerana perubahan hormon. Stokin boleh bantu untuk memudahkan darah mengalir dengan menekan salur darah kita.
.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel.

TESTIMONI MODEL STOKIN_34 (1).jpg
3. Elakkan urat simpul
.
Biasa nampak urat darah kat kaki? Ni orang biasa panggil urat simpul. Sebabnya, darah kita makin pekat dan bertambah semasa mengandung. Pemakaian stokin semasa mengandung boleh bantu masalah ni, dan bukan pakai masa pantang je taw
.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel.

SENANG PAKAI SELIPAR.jpg
4. Mengurangkan masalah Edema
.
Edema adalah malasah air yang terkumpul pada tisu dan otot kita. Sebab tu saiz kita bertambah masa mengandung. Stokin yang sesuai boleh kurangkan masalah edema anda.
.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel. kalau rimas selimut boleh pakai stokin jer~

RIMAS SELIMUT PAKAI STOKIN.jpg
5. Lenguh kaki
.
Kaki la yang selalu sakit-sakit masa kita mengandung. Nak minta husband tolong urutkan selalu, memang la susah. Jadi, biasanya kita boleh pakai stokin, untuk kurangkan rasa lenguh dan sakit di kaki tu.
.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel. Sangat selesa!

SELESA PANTANG.jpg
6. Boleh berfesyen
.
Banyak pakaian kita tak boleh nak pakai masa mengandung, betul tak? Tak perlu susah-susah cari baju baru. Pakai je stokin, dah nampak comel balik Hari-hari boleh tukar fesyen
.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel. Berpantang secara eksklusif.

PANTANG EKSLUSIF.jpg
7. Mampu milik
.
Stokin dipasaran ada pelbagai. Boleh cuba yang paling murah, atau yang beratus-ratus ringgit.
.

testimoni dari customer yang menggunakan stokin comel. Suka berpantang dengan stokin comel =)

TEBAL.jpg
Nak cari stokin yang tebal, panjang, selesa dan comel?
.
Boleh tengok kat page Stokin Comel
.
Nak mudah, wasap je kat sini:
http://stokincomel.wasap.my
(+6018 760 4880)

Website:
http://ammaira.shoppy.my
.
.
Mohon share jika tips ni membantu anda.
#ammaira
#stokincomel
#stokin4ever



Older post Newer post